Известие

Collapse
No announcement yet.

Тук съм за няколко съвета :)))

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

изобщо неможе да има сравнение с рено
    0888515205

Comment

Колега сменил съм 4 рена, в момента пред нас има 3 алфи: 33 4х4, 156 1.9JTD и 166 2.0TS, за сравнение между рено и алфа не може да се говори. Ако си решил да купиш хубава кола погледни и 166 без значение мотора, иначе 156-цата също е много добра, но е съвсем друг клас. Разликата в цената не е голяма и аз ако продам 156-цата ще си взема още една 166 по възможност 3.2 V6. С дизела по няма да имаш проблеми, но според мен колата трябва да си е на бензин. Пожелавам ти успех и се надявам да се видим в Стара Загора да се похвалиш с алфа на Италфеста.
      Alfa Romeo 166 2.0ts - за мен
      Alfa Romeo 156 1.9jtd - за жена ми
      (Фен на Алфа-Ромео и AC/DC)

Comment

Първоначално публикувано от goty
        Добре, а съединител за тази кола откъде да намеря приличен, колко парички за комплект и най вече маховика сменя ли се наистина с него накуп? Благодаря предварително
        Части има ,но недей мисли за ремонти и други глупости..как ще ти излезе по-ефтино, дали ще ти харчи малко, може ли да муслода газ....т.е от голфу по -убо нема!Колегите казаха по-горе.Алфата се купува със сърце-разума е по назад!Не може да искаш най-красивото а да си свил кесията)Моята е 146 1,9 ЖТД-за 6 месеца освен първоначаните консумативи и нафта пари за друго не съм дал.И тук в форума ако имаш зор има хора да дадат съвет,да помогнат-нали сме замесени всички в това)
        Успех и няма да съжеляваш!
        Alfa Romeo 146 1,9 JTD-Be yourself!

Comment

Първоначално публикувано от miromitev
          Първоначално публикувано от goty
          Добре, а съединител за тази кола откъде да намеря приличен, колко парички за комплект и най вече маховика сменя ли се наистина с него накуп? Благодаря предварително
          Части има ,но недей мисли за ремонти и други глупости..как ще ти излезе по-ефтино, дали ще ти харчи малко, може ли да муслода газ....т.е от голфу по -убо нема!Колегите казаха по-горе.Алфата се купува със сърце-разума е по назад!Не може да искаш най-красивото а да си свил кесията)Моята е 146 1,9 ЖТД-за 6 месеца освен първоначаните консумативи и нафта пари за друго не съм дал.И тук в форума ако имаш зор има хора да дадат съвет,да помогнат-нали сме замесени всички в това)
          Успех и няма да съжеляваш!
          изобщо се отказах от дизела, само заради звука на бензина. За газ никога не съм си помислял и досега кола на такова животно не съм имал. За съединителя попитах щото мисля още в деня на покупката да сменям него и още няколко неща....въпрос на виждане а на места ми казват 300, на други 400 а някъде 1000 лв...и незнам кво да взимам да го еба

Comment

http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=4373
            http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopi ... highlight=
            Alfa Romeo 146 1,9 JTD-Be yourself!

Comment

И аз съм за бензиновия двигател, от газта също не трябва да се плашиш, стига да е поставена както трябва (задължително газов инжекцион). Мойта 166-ца 2.0 TS на третия ден след като я купих и поставих газов инжекцион BRC и нямам забележки относно вървенето и разхода (230 км с 5 човека и разход между 11,5 и 14 л газ на 100, зависи от карането) имам я от година и половина.
              Alfa Romeo 166 2.0ts - за мен
              Alfa Romeo 156 1.9jtd - за жена ми
              (Фен на Алфа-Ромео и AC/DC)

Comment

Working...
              X